Followers

Tuesday, 10 January 2012

syarat couple -,-

macam bagus2 jer nak ada syarat couple kan haha .sebenarnye aku dah terlebih rajin hihi .ok jom mulakan -,-
1.serius dan xmain2 .(sampai kahwin tau kalau ada jodoh -,-')
2.beriman ( bukan pak ustaz tapi cukup boleh membimbing aku dengan baik <3 )
3.tak handsome xpo janji baik -,- (tapiiiiiii haha sedap mata memandanglah )
4.setiap malam kene call ( barulah tomei2 haha)
5.mesej time free jer!
6.xhisap rokok .( nanti mati cepat xsempat kahwin haha)
7.xboleh pegang2 (dosa2 -,-)
8.jumpe bila perlu (sebulan sekali pun ok .nanti rindu lama xjumpe haha)
9.xlayan perempuan ( bukan xboleh tapi kawan2 biasa bolehlah .ni kalau semua girl kat facebook 2 nak layan terima kasih jer!  -,-' )
10.hormat orang tua ,penyanyang
11.penyabar n cool ( sebab aku ni kaki angin! kang gaduh sikit mula kau aku lah semua perkataan xbaik keluar.huh -,-)
12.SETIA!
13. pandai buat aku ketawa ( aku ni sangat sensitif! kuat menangis )
14.pandai buat surprises (sebab aku suka perhatian -,-')
15.pandai masak -,-
16.xberlagak n xsombong ( kalau dengan member aku pun xboleh nak masuk thank je lah)
17.otak gila2 sama macam aku yang suka ketawa n kenekan orang haha.
18.xpandai merajuk sebab aku xpandai pujuk!
19.romentik -,- .pandai pujuk sebab aku suka merajuk n mengada2 -,-'
20.boleh terima aku seadanya .sebab aku bukan perfect .
21.sentiasa boleh berbincang dan memaafkan .
22.kalau berani jumpe mak ayah aku haha .

2 comments:

  1. ada borg kosong x???? nk cube apply buley???? hehehehehe :)

    ReplyDelete
  2. nak apply jugak . HAHAHA :D semoga bahagia bersama tersayang ye kaka <3

    ReplyDelete